torstai 18. lokakuuta 2012

Alennuskoodit

Verkko-ostokset netistä on lisääntyneet hyvää vauhtia. Monesti netistä saa tuotteita halvemmalla kuin kaupasta itse hakemalla. Varsinkin jos on kyse erikoistuotteista, joiden perinteistä kauppaa ei ehkä aivan lähellä ole lainkaan.

Lisäksi verkkokaupoissa voi säästää alennuskoodeilla tai tarjouskampanjakoodeilla.

Koodeja löytyy hyvin helposti ja vaivattomasti Google-hakukoneella. Hakusanoiksi vain kaupan nimi + alennuskoodi tuo usein voimassaolevia alennuksia tai tarjouskampanjoita esiin. Esimerkiksi haku "Nelly alennuskoodi", "HM alennuskoodi" tai "Zalando alennuskoodi" tuo varmasti muotikauppoihin liittyviä koodeja. Myös muotiblogit kertovat innokkaasti aiheeseen liittyvistä koodeista kuten Muotiguru Zalandon alennuskoodista.

tiistai 16. lokakuuta 2012

Nokia Lumia alle puoleen hintaan




Nokian suositushinta Lumia 800 -puhelimelle oli sen tullessa myyntiin 529 euroa. Puhelinta sai jonkin ajan päästä 350 euron hintaan. Nyt esimerkiksi Gigantin verkkokaupassa Lumian hinta on 245 euroa.

Hinta on laskenut siis alle puoleen, kuten monelle kulutuselektroniikan tuotteelle käy. Aivan uusimman tietokonemallin tai älypuhelimen hankinta on varma tapa hukata rahaa.

Säästä ostamalla halvempi saatavilla oleva malli. Seuraavaa halvempaa mallia ei juuri kannata jäädä odottamaan sillä niitä on aina tulossa jonkin ajan päässä.