torstai 26. elokuuta 2010

Kirpputori

Kirpputorit ovat hyvä tapa säästää rahaa. Varsinkin ne sopivat ostospaikaksi, kun tarvitsee vanhan tyylisiä huonekaluja, kakkosvaatteita tai vaikkapa lapsille tavaroita.

Monesti hyvät tavarat eivät seiso kirpparipöydissä juuri päivää kauemmin, joten tuuria myös tarvitsee jonkin verran että osuu paikalle oikeaan aikaan.

Ei ole myöskään tavattoman harvinaista, että kirpputorilla on tarjolla käyttämättömiä tavaroita. Tällöin tuotteen hintaa voi suoraan verrata kaupan hintatasoon. Myös monista käytetyistä vaatteista on mahdoton sanoa päällepäin, onko vaate uusi vai käytetty. Esimerkiksi huivit, hatut ja monet muut vaatteet näyttävät yhtä hyviltä kuin uudet, vaikka niitä olisikin käytetty ahkerasti.

Seuraavan kerran kun tarvitset kalusteita vaikka kesämökille tai pidät vanhanmallisista koriste-esineistä, kokeile jos kirpputorilta löytyy sopivia reilusti uusia halvemmalla. Kuten aina kaupankäynnissä, kannattaa pitää mielessä, että kirpputorillakin on niitä ylihintaisia tuotteita. Tarkkaavaisuus hintojen kanssa on paikallaan.

1 kommentti:

  1. Aivan! Minä olin haaveillut keinutuolista uuteen kotiin, ja sattumalta FIDA kirppiksen ohi kulkiessani huomasinkin ikkunassa sellaisen. Hinta oli 125, kun uudet ovat liki viisisataa. Ostin hyvillä mielin, etenkin kun ainakin osa rahoista päätynee hyvään tarkoitukseen. Kannatetaan!

    VastaaPoista