lauantai 15. toukokuuta 2010

Osta sesongin ulkopuolella

Esimerkiksi talvivaatteet saattaa saada hyvin suurin alennuksin keväällä, kun kaupat tekevät tilaa kesäsesongin tuotteille.



Kuvan esimerkissä lasten talvisaappaat löytyivät Prismasta 10 eurolla, kun alkuperäinen myyntihinta oli noin 35 euroa. (Huomaa alennusprosentti on yli 70% !) Uudet saappaat siis lähes kirpputorihinnalla. Talvisaappaita tuskin saa läheskään samaan hintaan syksyllä.

Vastaavasti uimapukuja kannattaa shoppailla syksyllä, eikä suinkaan keväällä, kun niitä ei ole juuri alehintaan tarjolla.

Tähän säästövinkkiin tarvitaan pitkäntähtäimen suunnittelua. Monesti kiireessä hankitut tuotteet eivät ole niitä halvimpia. Toisaalta on myös arvioitava hyvin käyttötarpeet pitkälle aikavälille, mutta samalla tulee välttää turhia ostoksia, joita ei sitten aikanaan ehkä tarvitsekaan lainkaan.

1 kommentti:

  1. Minä muutin juuri uuteen asuntoon, ja olen nyt siis vihdoinkin parvekkeen onnellinen omistaja:) kaukonäköisenä hankin puutarhamyymälöiden (Honkkari) syysalesta ruukut puoleen hintaan kesäkukkia odottamaan. Odotellessaan saavat sisuksiinsa koristeeksi puunoksia, jotka ajattelin spraymaalata valkoisiksi ja koristella valoilla.

    VastaaPoista