sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Vertaile aina

Tätä ei ihan heti todeksi uskonut, mutta alla kuvakaappaus todisteeksi.


Pikalainafirmoja on moitittu koronkiskonnasta ja huikeista vuosikoroista. Nähtävästi alan uusi toimija tarjoaa 200 euron pikalainaa ilman kuluja. Taas siis kannattaa muistaa valveutuneen säästäjän perussääntö: Vertaile aina hintoja, olkoon kyseessä mikä tahansa tuote tai palvelu. Suinpäin ei kannata mennä ensimmäisenä mieleentulevaan yritykseen asiakkaaksi.

Yksittäisten palveluja tarjoavien yritysten hintojen vertailu voi olla työlästä, mutta moniin aloihin ja tuotteisiin löytyy vertailusivuja, kuten aiheeseen liittyvä pikavipit-luettelo ilmoittaa listaavansa palveluita, joiden pikavippien korko ja kulut ovat alhaisimmasta päästä.

Ihan pikaisesti Vertaa.fi-palvelusta ei löytynyt pikalainojen vertailua, mutta muuten palvelu on kaiketi Suomen suurin ja tunnetuin vertailusivusto. Tämä ja vastaavia sivustoja kannattaa käydä selailemassa ennen ostopäätöstä. Jos suoralta kädeltä ei muista tai tiedä mistä vertailuja löytyy, niin Google auttaa aina hädässä, hakusanaksi vaikkapa "pikavippi vertailu".



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti